En sida som recenserar spel, film och böcker samt diskuterar speldesign

onsdag 28 november 2012

Skepp o'hoy!


Nu är den här!

För ett tag sedan gick jag med och delfinansierade ett projekt från Mylingspel med namnet "Skepp". Idag ramlade lådan ner i posten, och jag måste säga att produkten ser mycket lovande ut. Layouten är ursnygg, de små skeppen är som man ville ha dem och till och med tärningarna är rätt i designen.

Nu betalade jag den högsta summan, och jag kommer inte riktigt ihåg vad jag får i min låda som inte kommer med i grundboxen, men jag tycker att det här spelet är väl värt att köpa bara för att det är snyggt. Får göra en bättre recension när jag även spelat spelet, men till dess ska jag bara njuta av det konstnärliga...

Tärningar man kan gå på plankan för!

OBS!
Har fått lite information från Myling, efter jag skrev inlägget. "Skepp" kräver antingen "Engarde" eller "Pirater" för att kunna användas, dessutom måste man vara medfinansiär för att få en del av grejerna ovan. Kolla deras hemsida (se nedan) för mer information.

Vilket som. Bra är det.

Mer om spelet och företaget hittar du här: Mylingspel17 kommentarer:

 1. Tror inte dom kommer sälja några Boxar, däremot kommer dom sälja "Skepp" och en del skeppsfigurer samt kortleken som används vid skeppsstrider. =)
  -Galdarbjelke

  SvaraRadera
 2. Ännu nöjdare med min insats med andra ord :)

  SvaraRadera
 3. Det stämmer bra det. Boxen är bonussak för de av er som bidrog med lite extra vid finansieringen av skeppskortleken. Vi kommer dock troligen att ha en box över till försäljning för en hel massa pengar på konvent.
  /Tina

  SvaraRadera
 4. -Idag fick jag min låda! Lika stolt ägare som Onkel Olof. Dessutom vill jag nog utropa Tina Engström till ett geni. Inte nog med att hon förse mig som finansiär med ett utomordentligt snyggt och välgjort exemplar av en speciallåda med reglerna, skeppskortleken samt täningar och skepp i metall. Nu är jag ju så illa tvungen att köpa ett exemplar till av reglerna, skeppskortleken samt ett gäng tärningar och skepp - För det finns ju knappast på kartan att jag någonsin tänker använda mig utav denna samlar klenod!!
  Bara att gratulera Myling spel till Väl Genomfört arbete med SKEPP & Skepps kortleken. Otroligt snyggt med mycket färgbilder.
  -Galdarbjelke

  SvaraRadera
 5. Då var vi tillbaka till samlarnojan som jag bloggat om tidigare :)

  SvaraRadera
 6. Missade att vi hade lämnat den "nojan" *LoL* Jag är kvr, sitter djupt ner i samlardyn!
  -Galdarbjelke

  SvaraRadera
 7. Tigerränder går inte att tvätta bort...

  SvaraRadera
 8. Glömde ju tacka för berömmet här också!

  Samlare tycker vi för övrigt om. Det behövs fler sådana. Speciellt som jag själv tycker om specialutgåvor. Sitter just nu och gör en samlarutgåva av Pirater! också ... i box tillsammans med en begränsad utgåva av Väsen helt i färg. Med lite tur är det även någon som vill hjälpa mig finansiera kommande produkter i utbyte mot konst eller en mer eller mindre unik samlarbok med konst från En Garde! III. Vore skoj att göra en konstbok, förutom de andra fördelarna (se länken vid mitt namn ovan). =)

  SvaraRadera
 9. Jag är mest på de där samlarobjekten. Konst är alltid så svår att placera, även om man uppskattar den.

  SvaraRadera
 10. Har märkt det också. Ingen vill ha konst. Det var dock värt ett försök för att ha råd att hyra in lite hjälp. =)

  Samlarprylarna lär vi nog dock fortsätta med. Väsen med alla bilder i färg är nu färdig och tryckt i sex exemplar. (Dock gjort här med våra maskiner och häftat och skuret för hand så det är inte helt och hållet perfekt). Nu ska bara Pirater!-boxen göras färdig också så har vi ett nytt samlarobjekt. =)

  SvaraRadera
 11. hmmm, känns som om man borde paxa en piratbox redan nu

  SvaraRadera
 12. Jag skall be och få beställa en Pirat-box! =)
  -Galdarbjelke

  SvaraRadera
 13. Jag skriver upp det och säger till när de är klara. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. YES!!
   Tack Tina!
   -Galdarbjelke

   Radera