En sida som recenserar spel, film och böcker samt diskuterar speldesign

söndag 7 oktober 2012

Mutantaparad III

Här kommer de sista mutanterna:

Fist of Furry
Han är stor, han är arg, han är hårig. Fist har alltid ett vapen, nämligen sina klor och sitt bett. Dessa gör mäktiga 2 i skada. Efter aktiverings fasen kan han göra om en special token, hos en annan mutant, till en flee token.

Fist of Furry är sann storhet. En publikfavorit.Goohawk
Den enda laboratoriemutanten. Skapad för att bli en supersoldat, men något gick som vanligt fel. Goohawk drar en mutation under aktiveringsfasen och kan välja att byta den med någon av sina andra mutationer.

Goohawk kommer alltid att ha bra mutationer, men vill det hjälpa honom?Captain Powerplant
Powerplant är en cyborg och mutant. Han kan göra en power rush, vilket betyder att han på samma runda kan använda alla sina attack tokens. Rundan efter kan han inte röra sig alls och har ett defensivt värde på 1.

Ett snabbt avgörande eller svidande förlust. Det är Captain Powerplants öde.Plague
Plague är sjuk. Hans kropp är full av radioaktiva bölder. Om han blir skadad får alla mutanter som står inom 2 rutor inte använda sina mutationer under en runda.

Plague är den äldsta av mutanterna och tänker fortsätta vara det. Folka har en tendens att inte vilja vara i hans närhet.


Cryo Wolf
Den här mutanten har begåvats med förstärkta sinnen, vilket gör att han alltid vet var de andra mutanterna befinner sig. När han använder en caution token har de tokens han väljer alltid full effekt.

Cryo Wolf kanske är den största favoriten, men han smyger sig upp.New Clare
Clare är en radioaktiv zombie. Han tar bara 5 i skada, men och andra sidan återföds han 2 gånger. Varje gång startar han på utgångsrutan och har inga tokens förrän nästa aktiveringsfas.

I'll be back!


Det var alla figurer som kommer med till BSK.Figurerna är målade av ClaimhSolais kolla in hans andra verk på:
http://amongtheway.blogspot.se
http://warpaintings.blogspot.se/

4 kommentarer: