En sida som recenserar spel, film och böcker samt diskuterar speldesign

söndag 12 maj 2013

Efter LinCon

Plague på hugget

Då var man hemma igen från årets upplaga av LinCon. I vanlig ordning har man spelat spel, men det bästa är alltid de trevliga människor man träffar. Många diskussioner har det blivit om spel, spel och nördiga ämnen med stark historisk koppling.

Hann spela mitt spel "Pit of the Mutant Gladiators" så pass många gånger att jag nu kan gå vidare och utveckla konceptet. Jag vill göra spelet ännu mer skruvat och gärna ännu elakare (ja faktiskt). De roligaste partierna under konventet var de där alla spelarna verkligen gick in för att vara så brutala mot varandra som möjligt. Vill ha in "publiken" lite mer i spelet på något sätt, kanske genom extra effekter på korten, vi får se.

Nästa LinCon ska jag också unna mig att spela andras spel lite mer än jag hann nu. Mindre arrangerande och mer socialiserande med andra ord. För övrigt tar jag med mig följande:

  • Mer rollspel på konventen
  • Rollspelsloppis vore roligt
  • Artemis ska jag försöka testa någon gång
  • Steampunk är häftigt
För övrigt känner jag att det är dags att börja spela Mah Jong igen. Jag har ju trots allt en passande glasveranda. Dags att damma av reglerna...
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar