En sida som recenserar spel, film och böcker samt diskuterar speldesign

söndag 2 mars 2014

Mott skuggorna...

Boxen är bara början


Mylingspel håller fortsatt på med rollspelet "Skuggornas Mästare" och nu håller de på med att producera tillbehör och äventyr. Spelet kommer att breddas med ett antal produkter och i vanlig ordning finansieras detta genom fundraising på nätet.

Fördelen med att köpa spel på detta sättet, förutom att man ofta får bättre produkter, är att skaparna redan i ett tidigt stadium får de medlen man behöver men också att vi som är handlare kan vara med och påverka hur den slutliga produkten kommer att bli. Man kan också få en massa spännande samlarmaterial. I ovanstående fall heter bonusmaterialet "Skuggornas Gömmor", som man senare inte kommer att kunna köpa i affärerna. Något för hard core-samlare med andra ord.

Har de senaste åren handlat många spel på detta viset och det är bara att konstatera att detta är framtiden för många spel och spelutvecklare.

Här kan du vara med och beställa ditt kommande ex.

4 kommentarer:

 1. Tänkte bara köra en liten uppdatering, eftersom jag blev inbjuden till det. =)

  Det är nu 11 timmar kvar på crowdfunding-kampanjen som nämns ovan, varefter det blir svårt att få tag i bland annat Skuggornas gömmor. Vi är just ni uppe i 1886 euro, 48 bidrag och 189 fans på MylingSpels facebooksida. 519 euro har kommit in via bankgiro, faktura eller kontant och syns därmed inte på http://igg.me/at/sm25/x/45666.

  - Det fattas 14 euro till full finansiering av illustrationer till alla planerade och upplåsta böcker.
  - Det fattas 514 euro till boken Underjordens hemligheter, ett supplement om lemurierna, gamla ruiner, resterna av Atlantis, undangömda platser samt sauroidernas lämningar och eventuellt ännu existerande underjordiska kolonier.
  - Det fattas 614 euro till ett gratis kartpaket till finansiärer som har lagt minst 35 euro skapas och delas ut.
  - Det fattas 22 bidrag tills vi börjar ge ut färdiga paket med rollformulär i färg.
  - Det fattas 11 fans på MylingSpels facebooksida till en en tävling med fina priser. Det kommer troligen att bli en tredelad tävling med foto/teckning, författande och några fåniga frågor. Priserna är rollspel, tillbehör och supplement från vårt lager.

  Förutom supplementen som kampanjen i huvudsak omfattar är det möjligt att fram till kl 10 imorgon morgon (tror jag) köpa Skuggornas mästare hårdinbunden bok (med bokmärkessnören, skyddsomslag och två referenskort) för drygt 280 kr inklusive frakt (billigt ju! ;) ), om du använder http://igg.me/at/sm25/. Det är också möjligt att få tag i Starchallenge och Leviathan till paketpriser som inte lär dyka upp igen på ett bra tag, liksom paket med Bortom, En Garde! III respektive Pirater!. Det senare inkluderar till och med upptryckta ex av Guld och gröna skogar och Ad maiorem Dei gloriam (den ena finns i exakt 0 exemplar nu och den andra i 15 ex).

  SvaraRadera
 2. När kommer nästa spännande inlägg?

  SvaraRadera
 3. Länken till Onkel Olof Games fungerar inte. Eller man måste logga in i iCloud.

  SvaraRadera
 4. Den länken är nedlagd för tillfället.
  Återkommer när den är uppe igen :)

  SvaraRadera